Farmerice za 2010. godinu

Farmerice predstavljaju nezaobilazni komad garderobe, svih vremena i bile su prisutne u svim trendovima, kojima su se prilagođavale kroz različite varijacije. Farmerice za ovu godinu uglavnom se i dalje izrađuju u obliku, koji prati liniju tela, u različitim bojama i nijansama, od kojih su najsvetlije namenjene za ovo leto i proleće.

Boje

Moderne boje farmerica za ovu godinu, kao i do sada, mogu se podeliti na tamne i svetle. U okviru tamnih boja popularne su: crna, indigo plava, tamno siva i braon, dok među svetlijim bojama nose se bela, svetlo siva i boja peska. Takođe, dozvoljene su mešavine svetlih i tamnih boja.

Oblik

Ovogodišnji trend zasnovan je na nekoliko dominantnih oblika farmerica:

1) oblik farmerica koji prati liniju tela, usko pripijenih uz nogu. Ovaj tip farmerica ultra je prisutan već godinama, što nekim devojkama zadaje glavobolju, jer ističu svaku manu u obliku noge.

2) farmerice sa širokim turom, koje se postepeno sužavaju, a koje, opet, bez obzira na trend, daju čudan izgled.

3) muške farmerice, znatno šire od klasičnih ženskih farmerica, iznošenog izgleda. Karakteriše ih udobnost, a mogu se i podviti kako bi se stekao lepši izgled. Postoje i varijacije ovih farmerica da budu nešto uže nego obično, i iscepanog izgleda kako bi propratile do kraja novi trend.

Materijali

Najzastupljeniji je naravno teksas, međutim, osveženje su farmerice pravljene od materijala koji izgleda kao teksas, ali je rastegljivog karaktera.

Iscepane farmerice

Iscepane farmerice predstavljaju hit godine, a holivudske zvezde već su usvojile ovaj trend. Mogu biti blago istrošene, iscepane i ušivane, bez obzira na oblik i boju farmerica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.