Kako da pretvorite Windows XP u Mac OS X?

logon_screenOduvek ste želeli da posedujete Mac, a niste imali dovoljno sredstava da ga kupite ili jednostavno smatrate da njegov kvalitet nije ekvivalentan ceni po kojoj se prodaje? Ukoliko spadate u krug ljudi sa ovim problemom, imamo predlog za vas – pretvorite vaš računar sa Windows XP-om u Mac OS X stilovan računar. Istina, nećete povećati performanse PC-a, pa vam preporučujemo kupovinu Mac računara za pun doživljaj koji pružaju računari kompanije Apple.

Konverzija Vašeg Windows XP operativnog sisema u Mac OS X je vrlo jednostavna. Potrebno je samo da skinete program Flyakite OSX 2.0 i da pratite naša uputstva za instalaciju.

Program Flyakite OSX 2.0 možete skinuti na www.flyakiteosx.com/download/. Naša preporuka je da pre instalacije ovog programa napravite kopije važnih podataka koje ne želite da izgubite, pa potom da pređete na instalaciju. Prilikom instalacije biće vam ponuđeno kreiranje Restore Pointa-a, predlažemo da odaberete ovu opciju, kako bi mogli da vratite prethodna podešavanja.

Uputstvo za instaliranje

– Pokrenite FlyakiteOSX2.0.exe
– Odaberite jezik. Trenutno je dostupno preko 42 jezika za instalaciju.
– Pročitajte i prihvatite uslove.
– Proverite komponente koje želite da instalirate. Default (Kreiraj Restore Point, sistemske datoteke, Dodaci, Skins, Registry Tweaks) preporučuje se i biće vam potrebno 191.8 MB prostora, ali ćete dobiti punu funkcionalnost. Međutim, možete i prilagoditi sebi isključivanjem polja za elemente koji vam ne trebaju.
– Možete odabrati da prilagodite MSN Messenger skinove za verzije sistema sa 7.x Skins. Imajte na umu da skinovi još uvek nisu kompatibilni sa MSN Messenger 7 Final.
– Izaberite dodatni softver, kao što su RK Launcher (omogućava vizuelno prijemčiv bar na dnu ekrana koji se koristi za brzo pokretanje prečica), ObjectDock ( koji omogućava organizovanje prečica), WinRoll, iColorFolder i Y’z Shadow. Preporučljivo je izabrati RK Launcher i sva tri gore navedena elelmenta.
– Kliknite na Instaliraj i gotovi ste. Potrebno je resetovati računar kako bi instalacija bila kompletna.

Sada možete da uživate u vašem Mac OS X – Windows XP računaru.

Za sve probleme tokom instalacije i najčešće postavljena pitanja posetite: www.flyakiteosx.com/faq/.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.