Patike sa umetnutom platformom – novo modno ludilo

Patike sa umetnutom platformom, predstavljaju najnoviji modni hit, koji je dostigao razmere zaraze. Ovaj zarazni trend, nastao je kao produkt opšte dopadljivosti modela Willow, modne dizajnerke Isabel Maront, koji su propagirale zvezde poput Bijonsej, dok pomama nije dostigla globalne razmere. Razlog dopadljivosti ovog modela patika, uprkos očiglednoj glomaznosti, jeste u platformi, koja je umetnuta u unutrašnjost patika, kako ne bi bila vidljiva. Zahvaljujući umetnutoj platformi, noga deluje duže, te devojke izgledaju atraktivnije, čak i u sportskom autfitu. Ovaj model patika moguće je kombinovati i u drugim kombinacijama koje nisu isključivo sportske, poput helanki, farmerica i suknjica. Upravo iz tog razloga, ovaj model je sveopšte prihvaćen i predstavlja bum, kakav su pre par godina predstavljale Ugg čizme.

S obzirom na popularnost originalnog modela, mnoge druge modne kompanije, požurile su da naprave svoju verziju popularnog modela. Te, stoga, imamo u prodaji brojne varijacije originalnog modela, kako jeftinijih tako i nešto skupljih, ali i dalje jeftinih u odnosu na original koji ima vrtoglavu cenu.

Na našem tržištu dominira nekoliko varijacija, što skupljih, što jeftinijih, a pored onih koje se mogu naći po običnim buticima, u ovom postu, predstavićemo nekoliko najlepših modela poznatijih brendova.

Deichmann

Deichmann ima možda čak i najružnije modele, jer su boje ne baš srećno uklopljene, a sam model je previše uzan. No, ima nekoliko modela, koji su ipak vredni pažnje, pogotovo ako se uzme u obzir da su cene sasvim pristupačne i kreću se od oko 2800 din. za nešto pliće i oko 3400 za dublje modele ovih patika.

Deichmann patike na platformu

Novechento

Novechento prodavnica ima nekoliko modela, po ceni od oko 2800 din. i oko 3500 din. Modeli su mahom šareni, međutim može se pronaći i poneki jednobojan.

Novechento patike sa platformom

Pull&Bear

Ovaj brend ima zaista lepu verziju ovih patika, i prihvatljivu cenu od oko 6000 din. Platforma je visoka 6,5 cm.

Pull & Bear patike sa platformom

Bershka

Bershka ima verovatno najlepšu varijaciju ovih patika. Platforma je visoka 8 cm, i zaista su prelepe. Cena je oko 8000 din.

Bershka patike sa platformama

Aldo

Aldo ima vrlo lepe modele ovih patika, međutim kao i uvek skupe, te su cene 8900 din.

Aldo patike na platformu

Office Shoes (Skechers)

Skechers modeli imaju nekoliko patika, koje lepo izgledaju, ali im je cena 9000 din., što ih svakako ne čini jeftinim. Pojedini modeli su rađeni u bojama koje se teže uklapaju (žuta, crvena), te ćemo ovde prikazati samo one vredne kombinovanja i donekle cene koju imaju.

Skechers patike sa platformom

Nike

Nike takođe je napravio svoju verziju ovih patika, i imaju klasičan model i model sa printom. Međutim, cena je oko 12000 din.

Nike patike sa platformom

Replay

Replay ima lep model patika, ali skup, naime cena je oko 13000 din.

Ukoliko vam se ne dopada izbor u našoj zemlji, možete probati da naručite sa nekog stranog sajta koji ne naplaćuje dostavu do Srbije, ali tom prilikom morate biti pažljivi jer postoji mogućnost da ne dobijete ono što ste videli na slici.

Patike sa platformom Replay

U svakom slučaju, u ovom postu, nisu predstavljeni svi modeli, koji se mogu naći na našem tržištu, već po našem izboru u korelaciji dizajn-cena, te post može poslužiti kao pregled, gde se mogu videti i uporediti najzastupljeniji modeli na jednom mestu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.